WhatsApp: +49 17612731934 | info@legitdokumentera.se

WhatsApp: +49 17612731934 | info@legitdokumentera.se

Köp EU-Pass online

Vill köpa

Köp EU-Pass online

Vi tillhandahåller körkort, ID-kort, pass och andra dokument. Kontakta oss för mer information

WhatsApp: +49 17612731934 |  info@legitdokumentera.se

Ett bra alternativ för familjer som vill få europeiskt dubbelt medborgarskap är att köpa en fastighet och skaffa ett EU-pass. Både Malta och Cypern erbjuder detta alternativ under sitt medborgarskap genom investeringar.

Fastighetsinvesteringar i allmänhet är ett smart sätt att skydda och diversifiera dina tillgångar utomlands, med utmärkt avkastningspotential. Maltas fastighetsmarknad har upplevt en betydande tillväxt de senaste åren, vilket ger investerare en utmärkt möjlighet att tjäna lite pengar på sina investeringar. Samtidigt har fastighetspriserna på Cypern gått ner, med ett visum med tre sovrum som kostar cirka 500 000 €. Det bästa med att äga din egen fastighet är att du kan bygga ett andra hem i en exotisk europeisk nation och få EU-medborgarskap för dig själv och din familj.

0 +
Körkort
0 +
Pass
0 +
ID-kort
0 %
Kundnöjdhet

Kan amerikanska medborgare få EU-medborgarskap

Medan många nationer kräver att människor överger sitt tidigare medborgarskap när de söker ett nytt i ett annat land, har amerikaner tur i detta avseende. Lagen i USA ålägger dig inte att välja ett medborgarskap framför ett annat. Amerikaner kan naturalisera sig i vilken nation som helst när som helst och inte förlora sitt amerikanska medborgarskap.

Många amerikaner vill ha ett andra pass i Europa och undrar: “Vilka EU-länder är lättast att få medborgarskap i?” Den goda nyheten är att lagarna på båda sidor är ganska lösa. Att skaffa ett EU-pass är vanligtvis en ganska enkel process.

Om du är amerikansk medborgare kan du ansöka om EU-medborgarskap med lite eller inget krångel. Amerikanska medborgare dras till EU-länder av olika anledningar, inklusive:

 • Skattesystem som fungerar
 • Möjlighet till investeringar
 • En bra punkt för att resa runt
 • Tolerans för kryptovalutor

  Vilket EU-land har den enklaste processen för ansökan om medborgarskap?
  Så länge du uppfyller de villkor som anges av varje program är det relativt enkelt att få medborgarskap i de flesta europeiska länder. Medan vissa regeringar ger medborgarskap lättare än andra, är amerikanska medborgare inte uteslutna från att ha en enkel väg att skaffa ett europeiskt pass i följande länder: Portugal, Spanien, Malta och Grekland.

  Prata med våra europeiska medborgarskapsspecialister
  Vi är ett boutiquekonsultföretag med många års erfarenhet av att leverera skräddarsydda lösningar för boende och medborgarskap för investering för internationella familjer. Med kontor över hela världen och ett erfaret, praktiskt team hjälper vi kunder från hela världen att skaffa gyllene visum eller pass samtidigt som vi diversifierar sin portfölj med robusta investeringar.

  Om du vill fråga om vårt medborgarskap genom investeringstjänster, uppmuntrar vi dig att kontakta en av våra specialister.

  Skaffa ett giltigt körkort från Sverige

  Vår filosofi har alltid fokuserat på vår övertygelse om att kunder ska behandlas rättvist och balanserat. Därför strävar vi efter att göra rättvisa affärer till en grundläggande praxis i allt vi gör, från hur vi bedriver affärer och interagerar med kunder till de produkter och tjänster vi erbjuder. Jag försäkrar dig om att vi är engagerade i att säkerställa att rättvis behandling är kärnan i allt vi gör och det är en övertygelse som vi upprätthåller i vår interaktion med dig.

  shipping

  Vi accepterar betalningsalternativ