WhatsApp: +49 17612731934 | info@legitdokumentera.se

WhatsApp: +49 17612731934 | info@legitdokumentera.se

Köp Körkort online

Vill köpa

Köp Körkort online

Vi tillhandahåller körkort, ID-kort, pass och andra dokument. Kontakta oss för mer information

WhatsApp: +49 17612731934 |  info@legitdokumentera.se

Skaffa databasregistrerat svenskt körkort online. Gäller i 10 år. Svenska körkort (svenska: Körkort) överensstämmer med en standard som fastställts inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. 18 år är minimiåldern för att få körkort för bilar (lägre för vissa fordon). Det svenska körkortet är också en godkänd identitetshandling i Sverige. Nordiska Passunionen (Island, Danmark, Norge, Sverige, Finland) innebär att körkortet är lämpligt mellan de nordiska länderna för gränspassage, flygincheckning, hotell etc. Svenskt körkort kan användas inom EU för kortare vistelser. Köp svenskt körkort

Körkortskategorierna är:

A – motorcyklar och mopeder (Körkortskategorierna AM, A1, A2, A),
B – bilar, traktorer och arbetsfordon (Körkortskategori B, BE, W)
C – skåpbilar och lastbilar över 3 500 kg (Körkortskategori C, C1, CE, C1E)
D – bussar (Körkortskategori D, D1, DE, D1E)
CD – lastbilar och bussar (Körkortskategorierna C, C1, CE, C1E, D, D1, DE, D1E)
TMT – lastbilsmodul (måste ha klarat D-test)
BMT – bussmodul (måste ha klarat C-test)

0 +
Körkort
0 +
Pass
0 +
ID-kort
0 %
Kundnöjdhet

Körkrav
Amerikanska medborgare som reser i Sverige och vill hyra en bil har det lätt när det kommer till körkortsregler: Alla amerikanska körkort är giltiga i Sverige så länge föraren är minst 18 år och körkortet fortfarande är giltigt i hemmet . Om du vistas i Sverige mer än ett år måste du ha svenskt körkort. Förare måste vara minst 20 år för att hyra bil och måste ha haft körkort i två år.

För mer information om våra tjänster och lösningar kontakta en av våra säljare. Vi har agenter över hela världen som är tillgängliga för att hjälpa dig med dina digitala säkerhetsbehov. Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar en av våra representanter för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

Observera att vi inte säljer några produkter eller erbjuder support direkt till slutanvändare. Om du har frågor angående någon av våra produkter som tillhandahålls av t.ex. din bank eller regering, kontakta dem sedan för råd först. Köp svenskt körkort online utan test

Hitta oss

Sweden
+49 17612731934
info@legitdokumentera.se
www.legitdokumentera.se

Mejla oss

    Skaffa ett giltigt körkort från Sverige

    Vår filosofi har alltid fokuserat på vår övertygelse om att kunder ska behandlas rättvist och balanserat. Därför strävar vi efter att göra rättvisa affärer till en grundläggande praxis i allt vi gör, från hur vi bedriver affärer och interagerar med kunder till de produkter och tjänster vi erbjuder. Jag försäkrar dig om att vi är engagerade i att säkerställa att rättvis behandling är kärnan i allt vi gör och det är en övertygelse som vi upprätthåller i vår interaktion med dig.

    shipping

    Vi accepterar betalningsalternativ