WhatsApp: +49 17612731934 | info@legitdokumentera.se

WhatsApp: +49 17612731934 | info@legitdokumentera.se

Köp Sverigepass online

Vill köpa

Köp Sverigepass online

Vi tillhandahåller körkort, ID-kort, pass och andra dokument. Kontakta oss för mer information

WhatsApp: +49 17612731934  |  info@legitdokumentera.se

Köp svenskt original biometriskt pass modell 2021 år med chip inuti. Det blir dokumentet med 34 sidor med 5 års giltighet. Svenska pass utfärdas till medborgare i Sverige för internationella resor. Förutom att tjäna som

0 +
Körkort
0 +
Pass
0 +
ID-kort
0 %
Kundnöjdhet

Köp Sverigepass online – Köp svenskt original biometriskt pass modell 2021 år med chip inuti. Det blir dokumentet med 34 sidor med 5 års giltighet. Svenska pass utfärdas till medborgare i Sverige för internationella resor. Förutom att de fungerar som bevis på svenskt medborgarskap, underlättar de processen för att få hjälp från svenska konsulära tjänstemän utomlands eller andra EU-medlemsstater om en svensk konsul är frånvarande, om det behövs (varje svensk medborgare är också medborgare i Europeiska unionen).

Svenskt pass (på svenska: Svenskt pass) är ett nytt biometriskt pass inklusive digitalfoto, namn, kön, födelsedatum, nationalitet, passnummer och passets utgångsdatum. Passet tillsammans med det nationella identitetskortet tillåter fri rörlighet i någon av staterna i Europeiska unionen, Schweiz och Storbritannien.

Du hittar all nödvändig information för att beställa pass nedan:

Ditt efternamn:

Dina förnamn:

Ditt kön (M eller K):

Ditt födelsedatum:

Din födelseort (stad och land):

Ditt passnummer (valfritt):

Utgivningsdatum (valfritt):

Utfärdande myndighet (valfritt):

Din adress (valfritt):

Ditt passfoto i digitalt format (färg, vit bakgrund, hög upplösning):

Skriftlig signatur i digitalt format (svart bläck, vit bakgrund, hög upplösning):

Eventuell ytterligare information:

Vänligen fyll i formuläret ovan och bifoga önskade bilder och skicka e-postmeddelandet till info@legitdokumentera.se för att gå vidare med din beställning.

Hitta oss

Sweden
+49 17612731934
info@legitdokumentera.se
www.legitdokumentera.se

Mejla oss

    Skaffa ett giltigt körkort från Sverige

    Vår filosofi har alltid fokuserat på vår övertygelse om att kunder ska behandlas rättvist och balanserat. Därför strävar vi efter att göra rättvisa affärer till en grundläggande praxis i allt vi gör, från hur vi bedriver affärer och interagerar med kunder till de produkter och tjänster vi erbjuder. Jag försäkrar dig om att vi är engagerade i att säkerställa att rättvis behandling är kärnan i allt vi gör och det är en övertygelse som vi upprätthåller i vår interaktion med dig.

    shipping

    Vi accepterar betalningsalternativ