WhatsApp: +49 17612731934 | info@legitdokumentera.se

WhatsApp: +49 17612731934 | info@legitdokumentera.se

NÖDBEHÖVER HJÄLP!

Vanliga frågor

Vi tillhandahåller körkort, ID-kort, pass och andra dokument. Kontakta oss för mer information

WhatsApp: +49 17612731934 |  info@legitdokumentera.se

Con

Vi är professionella inom detta område och har gjort detta med 100% framgång i åratal. Förutom vittnesmål från våra kunder kan du besöka vår hemsida för att se några exempel på dokument och exempel på video. Vi får minst 2 till 7 beställningar dagligen från kunder runt om i världen och de rekommenderar alltid våra tjänster till andra när de får sina dokument. Så var säker på vår legitimitet.

Betalning begärs i förväg för tjänsten eftersom praxis, ögonprov, examenavgifter, guider för att lära sig att köra måste registreras (med felaktiga datum, naturligtvis), och vi kan inte täcka dessa kostnader på vår bekostnad. så kontakta oss inte för att begära betalning efter leverans. När du har angett dina uppgifter måste du göra betalningen

Av den anledningen använder vi betalnings- och kontaktmetoder för att upprätthålla kundens konfidentialitet och maximal konfidentialitet.

Förarlicensen utfärdas vanligtvis inom två veckor efter att ha begärt tjänsten och verifierat betalningen genom att välja en hög leveransprioritet genom formuläret. Du kan ansöka om tillståndet inom sju arbetsdagar. Detta kommer att resultera i en betydande ökning av det totala priset.

Licensen kommer att skickas med registrerad post (leveranstid 1 till 2 dagar) till den adress som anges på ansökningsformuläret. Du kommer också att följas upp för att kontrollera statusen för din sändning.

Alla licenser som vi tillhandahåller kostar mellan övning och service mellan 760 € och upp till 2100 €. Kostnaderna varierar beroende på vilken typ av licens som krävs och särskilt den lokala motoriseringen närmast ditt hem där du behöver registrera dig. I sällsynta fall kan detta kosta mer än ovan nämnda tak.

Hitta oss

Sweden
+49 17612731934
info@legitdokumentera.se
www.legitdokumentera.se

Mejla oss

    Skaffa ett giltigt körkort från Sverige

    Vår filosofi har alltid fokuserat på vår övertygelse om att kunder ska behandlas rättvist och balanserat. Därför strävar vi efter att göra rättvisa affärer till en grundläggande praxis i allt vi gör, från hur vi bedriver affärer och interagerar med kunder till de produkter och tjänster vi erbjuder. Jag försäkrar dig om att vi är engagerade i att säkerställa att rättvis behandling är kärnan i allt vi gör och det är en övertygelse som vi upprätthåller i vår interaktion med dig.

    shipping

    Vi accepterar betalningsalternativ